![]() |
|
به تالار جــوونــیخوش اومدی . جوونی آرمان های بزرگی در سر داره و می خواهد با حضور سبز جوون های ایران زمین به این آرمان های والای انسانی برسه !با پیوستن به جوونی و آشنایی با آرمان های آن، قدم در مسیری روشن بگذارید! ! از طریق ایمیل های javouni.ir_sayt@yahoo.com و javouni.ir@gmail.com با جوونی ارتباط برقرار کنید و با پیشنهادات خودتون جوونی را در رسیدن به آرمان هایش یاری کنید!. |
|
|||||||
ثبت نام سریع
|
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#2011 | ||||||||
|
رفيق ماندگار
![]() ![]() ![]() ![]()
|
خدا آرام بخش دل های نورانی تون
می خواهم از شهر بروم؛ اینجا کسی منتظرم نیست! اینجافقط نگاه خداست که بدرقه ی راهم هست و من...! من در شهر از او دور می مانم! می خواهم بروم تا شاید به او نزدیک شوم... جوونی اجازه ندارد به دیگران بگوید که به چه راهی برود! جوونی وسیله ای است برای ایجاد تفکر برای پیدا کردن بهترین مسیر در زندگی. [لینک برای مهمان قابل مشاهده نیست، با جوونی همراه شوید.......] |
||||||||
|
|
|
|
|
#2012 | ||||||||
|
دوست جديد
![]()
تشکرها: 57
9تشکر شده در 7 پست
سطح امتیاز: 84 ![]() |
همچنین شما مجتبی عزیز
خدا تورو نورانی کنه !!! |
||||||||
|
|
|
|
|
#2013 | ||||||||
|
همراه كوشا
![]() ![]() ![]()
|
مجتبی ککه نرو از چهرش میباره خداییش سفیدو نورانیه
|
||||||||
|
|
|
|
|
#2014 | ||||||||
|
رفيق ماندگار
![]() ![]() ![]() ![]()
|
سعید چشم داری بهم؟
می خواهم از شهر بروم؛ اینجا کسی منتظرم نیست! اینجافقط نگاه خداست که بدرقه ی راهم هست و من...! من در شهر از او دور می مانم! می خواهم بروم تا شاید به او نزدیک شوم... جوونی اجازه ندارد به دیگران بگوید که به چه راهی برود! جوونی وسیله ای است برای ایجاد تفکر برای پیدا کردن بهترین مسیر در زندگی. [لینک برای مهمان قابل مشاهده نیست، با جوونی همراه شوید.......] |
||||||||
|
|
|
|
|
#2015 | ||||||||
|
رفيق ماندگار
![]() ![]() ![]() ![]()
|
عید همگی مبارک
![]() ![]()
||||||||
|
|
|
|
|
#2016 | ||||||||
|
رفيق ماندگار
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
عیدتون مبارک
نماز روزه هاتون قبول
|
|
|
|
|
#2017 | ||||||||
|
همراه كوشا
![]() ![]() ![]()
|
سلام عید همگی مبارک نماز روزهاتون قبول حق انشاا...
|
||||||||
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| گفتگوی آزاد |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|