![]() |
|
به تالار جــوونــیخوش اومدی . جوونی آرمان های بزرگی در سر داره و می خواهد با حضور سبز جوون های ایران زمین به این آرمان های والای انسانی برسه !با پیوستن به جوونی و آشنایی با آرمان های آن، قدم در مسیری روشن بگذارید! ! از طریق ایمیل های javouni.ir_sayt@yahoo.com و javouni.ir@gmail.com با جوونی ارتباط برقرار کنید و با پیشنهادات خودتون جوونی را در رسیدن به آرمان هایش یاری کنید!. |
|
|||||||
ثبت نام سریع
|
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 | ||||||||
|
دوست جديد
![]()
تشکرها: 0
5تشکر شده در 2 پست
سطح امتیاز: 57 ![]() |
به نام خدا
دوستان راستش من وقت زیادی ندارم اما توی همین وقت نه چندان زیاد می تونم به اون غزیزانی که دوست دارند مخترع بشند یا می خوان که از اختراعشون استفاده بکنند یه کمک کوچیک بکنم. در ضمن من id ام رو هم می ذارم تا اگه کسی خواست بتونه با ایمیل اطلاع بده... خدا نگهدار ![]() ![]() ![]() ![]() ویرایش توسط artimany1 : 03-06-2010 در ساعت 03:05 AM |
||||||||
|
|
|
| تشکر شده از این پست artimany1 |
|
|
#2 | ||||||||
|
رفيق ماندگار
![]() ![]() ![]() ![]()
|
حتما کسایی هستند که شما بتونید بشون کمک کنید متشکرم
می خواهم از شهر بروم؛ اینجا کسی منتظرم نیست! اینجافقط نگاه خداست که بدرقه ی راهم هست و من...! من در شهر از او دور می مانم! می خواهم بروم تا شاید به او نزدیک شوم... جوونی اجازه ندارد به دیگران بگوید که به چه راهی برود! جوونی وسیله ای است برای ایجاد تفکر برای پیدا کردن بهترین مسیر در زندگی. [لینک برای مهمان قابل مشاهده نیست، با جوونی همراه شوید.......] |
||||||||
|
|
|
|
|
#3 | ||||||||
|
رفيق ماندگار
![]() ![]() ![]() ![]()
تشکرها: 2,148
1,617تشکر شده در 977 پست
سطح امتیاز: 289 ![]() ![]() |
سلام مثلا چه جوری ما بزاریم یا ازتون کمک بخوایم ؟
از مقامات تبتل تا فنا پله پله تا ملاقات خدا آنچه تو را در راه ایمان ضعیف میکند آنچه تو را در راه رفتن به سوی خدا به ماندن میخواند آنچه دلبستگی اش نمیگذارد تا پیام الهی را بشنوی اسماعیل توست قربانی اش کن نیاز به تنهایی دارم
حلالمون کنید خدانگهدار التماس دعا یاعلی ![]() |
||||||||
|
|
|
|
|
#4 | ||||||||
|
دوست جديد
![]()
5تشکر شده در 2 پست
شما می تونید عنوان اختراع یا زمینه فعالیتتون رو بگید با توجه به ارتباط هایی که دارم سعی می کنم کمکتون کنم. حتی ایده های شما نیز گاهی اوقات براتون خیلی ارزشمند می شه!
|
||||||||
|
|
|
|
|
#5 | ||||||||
|
رفيق ماندگار
![]() ![]() ![]() ![]()
1,617تشکر شده در 977 پست
یه روز که داشتم شیمی میخوندم چند خطش منو به فکر برد در مورد آلوردگی هوا بود یه فکری به ذهنم خورد به خواهرم گفتم گفت باید بیشتر فکر کنی داشتیم مخترع میشدیم که زدن تو ذوقمون
از مقامات تبتل تا فنا پله پله تا ملاقات خدا آنچه تو را در راه ایمان ضعیف میکند آنچه تو را در راه رفتن به سوی خدا به ماندن میخواند آنچه دلبستگی اش نمیگذارد تا پیام الهی را بشنوی اسماعیل توست قربانی اش کن نیاز به تنهایی دارم
||||||||
|
|
|
|
|
#6 | ||||||||
|
دوست جديد
![]()
5تشکر شده در 2 پست
ببین اول به من بگید بر چه اساسی می خواستید جلو برید....
اینکه شما گفتید فقط طرح یک مساله کلی است.... شما اول از همه باید استراتژی و راهی رو برای رسیدن به هدف پیشنهاد کنید. آلودگی هوا مهمه اما باید ببینید چه کارهایی براش کردند و چه کارهایی می شود انجام داد (البته با توجه به علم موجود) برای اینکار اول باید یه کم تو اینترنت سرچ کنید تا اطلاعاتتون بیشتر بشه. به هر حال امیدوارم تونسته باشم توضیح مناسبی بدم چون از تایپ کردن متنفرم! اگه به نتیجه نرسیدید باز هم سوال بپرسید، ان شا اله که به هدفتون می رسید. |
||||||||
|
|
|
| تشکر شده از این پست artimany1 |
|
|
#7 | ||||||||
|
رفيق ماندگار
![]() ![]() ![]() ![]()
1,617تشکر شده در 977 پست
باشه بهتون میگم فقط الان برم ببینم کدوم صفحه ی شیمی بود
||||||||
|
|
|
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|